ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πρωτοπόρος στα οικογενειακά οχήματα από το 1996 η Citroën παρουσιάζει το νέο Berlingo, που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά των προκατόχων του, διαθέτοντας παράλληλα και σημαντικές για την εποχή καινοτομίες. Το νέο Citroën Berlingo αποτελεί μία καινοτόμο και δελεαστική προσφορά σε ότι αφορά το σχεδιασμό, τη δυνατότητα διαμόρφωσης, και την πρακτικότητά του.

Ευρύχωρο, άνετο και εύκολα διαμορφώσιμο, το νέο Citroën Berlingo διακρίνεται για την πληθώρα των χαρακτηριστικών του: απίστευτοι ελεύθεροι χώροι, εκπληκτικές δυνατότητες εσωτερικής διαμόρφωσης, με 3 ξεχωριστά αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, αναρίθμητοι αποθηκευτικοί χώροι συμπεριλαμβανομένης και της νέας γενιάς πολυχρηστικής οροφής Modutop®, καθώς και νέες επιλογές εξωτερικών χρωμάτων σε συνδυασμό με διαφορετικές επιλογές εσωτερικού διάκοσμου.

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το νέο Citroën Berlingo προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά χάρη στο συνδυασμό της νέας πλατφόρμας/πατώματος και των τελευταίας γενιάς κινητήρων, που εξασφαλίζουν οικονομία και χαμηλές εκπομπές CO2.

Το νέο Berlingo εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel κατάλληλους για κάθε στυλ οδήγησης, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις όντας ταυτόχρονα και ιδιαίτερα φιλικοί με το περιβάλλον.

Το νέο Citroën Berlingo σηματοδοτεί επίσης και την έλευση ενός νέου 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου (EAT8), που προσφέρει ιδανικές συνθήκες άνεσης στην οδήγηση.

Κινητήρες βενζίνης — Σειράς PureTech :1.2L PureTechS&S 110 hp ή 130 hp EAT8Κινητήρες Diesel — Σειράς BlueHDi1.5L BlueHDiS&S 75 hp ή 100, ή 130 hp BVM6 ή EAT8

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με τον δυναμικό και εμβληματικό του χαρακτήρα, τη δυναμική εμφάνιση, το σχεδιασμό Airbump®, και τους έντονους χρωματισμούς, το νέο Citroën Berlingo είναι το απόλυτο όχημα ελεύθερου χρόνου.

Ιδιαίτερη νότα πρωτοτυπίας, αποτελούν και οι ελκυστικές σχεδιαστικές γραμμές του νέου Citroën Berlingo. Μοντέρνο και ευχάριστο το αμάξωμα διατίθεται σε δύο εκδόσεις μήκους: κανονικό (M) με μήκος 4.40μ, και νέα έκδοση XL, με συνολικό μήκος 4.75μ.

Και οι δύο εκδόσεις μήκους M και XL μπορούν να φιλοξενήσουν 5 ή 7 επιβάτες.

Στο εμπρός μέρος του νέου Citroën Berlingo ξεχωρίζουν : το ψηλότερο και κοντύτερο καπό, η μάσκα με το χαρακτηριστικό σήμα της μάρκας, τα διπλά φωτιστικά σώματα, και το πρωτοποριακό παρμπρίζ που εξασφαλίζει περισσότερη ευρυχωρία και μεγαλύτερη φωτεινότητα στην καμπίνα.

Στα χαρακτηριστικά του αμαξώματος συγκαταλέγονται οι μπάρες οροφής, και τα γνωστά πλέον πλευρικά Airbumps® που δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ, παρέχοντας τυτόχρονα και το επιθυμητό επίπεδο προστασίας στο αμάξωμα.

Το νέο Citroën Berlingo προσφέρεται με νέες ελκυστικές επιλογές εξωτερικών χρωμάτων:  Sand, Aqua Green, Artense Grey, Platinum Grey, Onyx Black, Deep Blue, Fiery Red και Polar White.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν και διάφορα πακέτα λευκής ή πορτοκαλί διακόσμησης στο περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, καθώς και στα πλευρικά προστατευτικά.

Το νέο Citroën Berlingo ξεχωρίζει και στο εσωτερικό του, χάρη στις απαλές και χυτές γραμμές του ταμπλό, που προσφέρει και αυτό με τη σειρά του άπειρες αποθηκευτικές  λύσεις. Επίσης, υπερυψωμένη είναι και η θέση του οδηγού.

Ιδιαίτερο είναι το αισθητικό αποτέλεσμα στο εσωτερικό της έκδοσης  XTR χάρη στις πράσινες (lime green) υφασμάτινες επενδύσεις, και τα πορτοκαλί σιρίτια στις πλάτες των πίσω καθισμάτων.

Ευχαρίστηση στο εσωτερικό

Πρακτικό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, το νέο Citroën Berlingo εξασφαλίζει πολύ εύκολη πρόσβαση συο εσωτερικό του χάρη στις δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες και το ανοιγόμενο παράθυρο στην 5η πόρτα.

Με τα αναδιπλούμενα καθίσματα, το νέο Citroën Berlingo προσφέρει υψηλού επιπέδου δυνατότητες διαμόρφωσης και άνεσης. Η συνολική χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ  φτάνει τα 775 λίτρα στο μεσαίο Berlingo M, και τα 1.050 στην έκδοση XL.

Οι αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό του νέου Citroën Berlingo φτάνουν τα 186λίτρα, επίδοση που κάνει ευκολότερη την καθημερινή συμβίωση με το αυτοκίνητο. Στη συνολική χωρητικότητα περιλαμβάνονται και τα 92λίτρα του Modutop®.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία