ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η Citroën παρουσιάζει μία επετειακή έκδοση μίας σειράς μοντέλων της με την ονομασία “Origins”, με στόχο να αποτίσει φόρο τιμής στην πλούσια αυτοκινητιστική της κληρονομιά. Για να γιορτάσει τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, το Citroën C1 προσφέρει μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Ευέλικτο και πρακτικό, το Citroën C1 σχεδιάστηκε με στόχο την ευκολία κυκλοφορίας στην πόλη, γεγονός που οφείλεται στις ιδιαίτερα συμπαγείς του διαστάσεις και στην απαράμιλλη οδική του συμπεριφορά.

Εξωτερικά, αυτό το 5θυρο αυτοκίνητο πόλης διαθέτει διακοσμητικά στοιχεία σε μπρονζέ απόχρωση, όπως τα αυτοκόλλητα με τα διακριτικά του λοχία που παραπέμπουν στο πρώτο σήμα της μάρκας, τις διακοσμητικές ταινίες στους πλευρικούς καθρέφτες, στην πίσω κολώνα και την πόρτα του χώρου των αποσκευών. Τα φυμέ πίσω κρύσταλλα και οι μαύρες ζάντες αλουμίνιου PLANET των 15” επιβεβαιώνουν την κομψότητα του στυλ της συγκεκριμένης έκδοσης. Τέλος, το σήμα με την επιγραφή “Origins since 1919” στις εμπρός πόρτες αναπαριστά τους δεσμούς με την 100χρονη ιστορία της μάρκας.

Μικρό αυτοκίνητο πόλης, ιδανικός σύντροφος των αστικών αποδράσεων, το Citroën C1 Origins προσφέρει νέες επιλογές εσωτερικής προσωπικής διαμόρφωσης: Επενδύσεις καθισμάτων σε γκρι ύφασμα με χρυσές εμφανείς ραφές και υπογραφή “Origins”, χρωματικό πακέτο Μπρονζέ και ειδικά πατάκια.

Η συλλεκτική έκδοση* εμπλουτίζεται με αρκετά συστήματα όπως είναι ο αυτόματος κλιματισμός ή το πακέτο Safety που ενσωματώνουν τεχνολογίες για να κάνουν τη ζωή στην πόλη και το δρόμο, ακόμα πιο ασφαλή και πιο άνετη.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Citroën C1 Origins αποδεικνύεται ιδιαίτερα οικονομικό χάρη στο μικρό του βάρος (840κιλά), τα ειδικά ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και τους τελευταίας γενιάς κινητήρες του. Ο κινητήρας βενζίνης VTi 72 συμβάλλει ώστε να χαρακτηριστεί το Citroën C1 σαν ένα από τα καλύτερα μοντέλα σε ότι αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές του CO2.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE