ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ

Με τη χρήση ενός κλασικού καλωδίου σύνδεσης, η μπαταρία φορτίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας (σε χρόνο μεταξύ 4 και 7 ωρών, ανάλογα με τον τύπο του καλωδίου σύνδεσης). Εάν διατίθεται μονάδα φόρτισης 32A τύπου Wall box, ο χρόνος φόρτισης δεν ξεπερνά τις 2 ώρες. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη φόρτιση για αργότερα, ώστε να επωφεληθείτε από τις μειωμένες χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο πελάτης προγραμματίζει τη φόρτιση του αυτοκινήτου με τη βοήθεια της οθόνης του αυτοκινήτου ή από το smartphone του μέσω της εφαρμογής  My Citroën.

Ë-COMFORT

Ήδη σημείο αναφοράς της κατηγορίας του στον τομέα της άνεσης, το C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid ενισχύει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας, κυρίως την αθόρυβη λειτουργία, την απρόσκοπτη οδήγηση χωρίς «σκορτσαρίσματα» και την άμεση επιτάχυνση.Το C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid διατηρεί το σύστημα ανάρτησης με τα υδραυλικά «μαξιλάρια» προοδευτικής απόσβεσης (Progressive Hydraulic Cushions®), δίνοντας σας την αίσθηση οτι αιωρείστε, εξασφαλίζοντας παράλληλα, εξαιρετική σταθερότητα και δυναμισμό. Με ένα χαρακτηριστικό αποκλειστικά για την υβριδική έκδοση, το Νέο C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid διαθέτει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link) που προσφέρει απαράμιλλη σταθερότητα & ισορροπία στην οδήγηση.*Εκτιμώμενες τιμές, παρέχονται αποκλειστικά για λόγους ενημέρωσης και βρίσκονται σε φάση πιστοποίησης κατά WLTP. Εκκρεμεί η έγκριση τύπου.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ

Σε μία ευρύχωρη καμπίνα, το C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid ενσωματώνει ειδικά χαρακτηριστικά διαδραστικής επικοινωνίας:– ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη High Defintion 12,3 ιντσών, που εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την υβριδική λειτουργία : ισχύς, εμβέλεια με ηλεκτροκίνηση και κίνηση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, χρόνος φόρτισης, ταχύτητα επαναφόρτισης ή προγράμματα οδήγησης.– οθόνη αφής 8 ιντσών που εξασφαλίζει πρόσβαση σε πληροφορίες οδήγησης, όπως η διαχείριση της ενέργειας ή στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης ενεργείας -επιλογέας προγραμμάτων οδήγησης ELECTRIC, HYBRID ή SPORT,– κεντρικός καθρέπτης χωρίς πλαίσιο και με αντιθαμβωτική λειτουργία, με ένδειξη ηλεκτροκίνησης: ανάβει ένα μπλε LED για να δείξει ότι το αυτοκίνητο κινείται αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ

Για να απολαύσετε ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι, το αυτοκίνητο διαθέτει και τις λειτουργίες Apple Carplay και Android Auto. Επιπλέον, το σύστημα Connect Nav σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της δικτυωμένης πλοήγησης (εμφάνιση, σε πραγματικό χρόνο, της κυκλοφορίας και όλων των περιοχών κινδύνου) προσαρμοσμένο ειδικά για υβριδική τεχνολογία, εμφανίζει όλα τα σημεία φόρτισης καθώς και τη γραφική απεικόνιση της περιοχής που μπορείτε να καλύψετε με ηλεκτροκίνηση βάσει του τρέχοντος επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας σας.

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΝΕΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Τροποποιημένο, είναι επίσης και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ΕΑΤ8) το οποίο προσφέρει βελτιστοποιημένες σχέσεις αλλαγης ταχυτήτων, αλλά και επιλογή προγράμματος brake που φορτίζει την μπαταρία μόλις ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το γκάζι.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid διατηρεί αναλλοίωτο το δυναμικό και έντονο χαρακτήρα του: ένα πραγματικό SUV με επιβλητική προσωπικότητα. Ξεχωρίζουν οι αισθητικές λεπτομέρειες σε απόχρωση μπλε ανοδιωμένου μετάλλου (ένθετο στον εμπρός προφυλακτήρα και στα Airbumps®) αποκλειστικά για την υβριδική έκδοση, καθώς και το κομψό μονόγραμμα “H” στα εμπρός φτερά και το λογότυπο “Hybrid”.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ADVANCED COMFORT

Το Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid διαθέτει τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort Seats. Ο συνδυασμός του αφρώδους υλικού υψηλής πυκνότητας στο εσωτερικό τους και της επιπρόσθετης εξωτερικής επένδυσης των 15mm, εξασφαλίζουν πάντα την άνεση, την απαλότητα και την υποστήριξη του σώματος.  Τα εμπρός καθίσματα, πέρα από το γεγονός ότι μπορούν να είναι και θερμαινόμενα, διαθέτουν και σύστημα μασάζ πολλαπλών σημείων.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟ SUV

Το SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού του. Τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, δυνατότητα μετακίνησής τους εμπρός-πίσω σε διαδρομή 150χλστ., ρυθμιζόμενα σε 5 θέσεις και αναδιπλούμενα, ώστε να σχηματίσουν ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης. Αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό με χωρητικότητα έως 33λ. και συνολικός όγκος πορτμπαγκάζ που μπορεί να μεταβληθεί από τα 460 έως τα 600 λίτρα.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία