ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Πρωτοπόρος στη δημιουργία οχημάτων ελεύθερου χρόνου από το 1966, η Citroën παρουσιάζει το νέο 100% ηλεκτρικό Berlingo, ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με εύκολα διαμορφώσιμους χώρους επιβατών και απαράμιλλη ικανότητα μεταφορών. Με το Νέο Citroën ë-Berlingo, όλοι εκείνοι που απολαμβάνουν τη δραστήρια ζωή και ενδιαφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα ανακαλύψουν τον ιδανικό, πρακτικό και ευέλικτο, σύντροφο που θα τους εξασφαλίσει την ευχαρίστηση σε κάθε δραστηριότητα του ελεύθερου χρόνου τους, με ακόμα περισσότερη ηρεμία.

100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ – ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ

Χάρη στον εξηλεκτρισμό του, τα επιπλέον βασικά πλεονεκτήματα του Νέου Citroën ë-Berlingo είναι:

 • 100% άνετη οδήγηση: Ήρεμη, αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς.
 • Απλή και εύκολη φόρτιση: Ευκολία χρήσης χάρη στις απλές και βολικές λύσεις φόρτισης  που εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 280 χιλιομέτρων (τιμή σε διαδικασία έγκρισης βάσει του κύκλου δοκιμών WLTP).
 • Χαμηλά κόστη: Χαμηλό κόστος χρήσης, μικρότερο σε σύγκριση με τις εκδόσεις βενζίνης & diesel.
 • Μηδενικές εκπομπές CO2: Υπεύθυνες μετακινήσεις με “Μηδενικές εκπομπές CO2”, γεγονός που σας εξασφαλίζει την πρόσβαση σε αστικές περιοχές με περιορισμούς στην κυκλοφορία λόγω εκπομπών ρύπων.
 • Αποκλειστικές υπηρεσίες για ηλεκτρικά οχήματα: Μία γκάμα υπηρεσιών αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα που εξασφαλίζουν την κίνησή σας με απόλυτη ηρεμία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Το Νέο Citroën ë-Berlingo προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εκδόσεων βενζίνης & diesel : ευρυχωρία εσωτερικού, ευκολία διαμόρφωσης και πρακτικότητα. Για την ευχάριστη διαβίωση του οδηγού και των επιβατών, προσφέρει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα και την πολυχρηστική πανοραμική οροφή Modutop®. Για εκδρομές με φίλους ή την οικογένεια, το Citroën ë-Berlingo εξοπλίζεται με 18 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και 4 τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN

Το μονόγραμμα “ë”, στη μάσκα του Νέου Citroën ë-Berlingo, αναδεικνύει τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το μονόγραμμα “ë” είναι τοποθετημένο και στην πόρτα του χώρου αποσκευών  δίπλα στο όνομα του μοντέλου. Η ηλεκτροκίνητη έκδοση ξεχωρίζει επίσης και από το εξωτερικό διακοσμητικό Color Pack “Anodised Blue” στο περίγραμμα των προβολέων ομίχλης και στα πλευρικά Airbumps®.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Εκτός του ë-Toggle (επιλογέας ελέγχου κιβωτίου ταχυτήτων και των προγραμμάτων οδήγησης), το Νέο Citroën ë-Berlingo διαθέτει και δύο νέα χαρακτηριστικά:

 • Μέσω της οθόνης αφής 8” και την ενότητα “Energy”, ο οδηγός έχει πρόσβαση σε πληροφορίες όπως την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος ηλεκτροκίνησης, στατιστικά που αφορούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τις ρυθμίσεις για την εξ αποστάσεως φόρτιση και την προθέρμανση της καμπίνας.
 • Υψηλής ευκρίνειας ψηφιακό πίνακα οργάνων 10”  που προσφέρει άριστη ποιότητα απεικόνισης επιτρέποντας στον οδηγό να δει το επίπεδο φόρτισης ή την αυτονομία και να έχει πρόσβαση σε τρεις βασικές πληροφορίες: την ένδειξη ισχύος, τη ροή ενέργειας και την κατανάλωση ενέργειας που συνδέεται με τη λειτουργία κλιματισμού.

ΠΛΗΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: ΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Εξελίξαμε κάθε τι ώστε να κάνουμε τη χρήση του Νέου σας Citroën ë-Berlingo όσο το δυνατόν πιο εύκολη για εσάς. Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί τον επιλογέα των παρακάτω προγραμμάτων οδήγησης:

 • Normal, για διασφάλιση του ιδανικού συνδυασμού μεταξύ αυτονομίας και δυναμικών επιδόσεων,
 • Eco, για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας,
 • Power, με προτεραιότητα στις επιδόσεις, μέσω της μέγιστης απόδοσης ισχύος και ροπής.

Ο ηλεκτροκινητήρας κινεί το αυτοκίνητο σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης και τις συνθήκες. Με ισχύ 100 kW (136 hp) και ροπή 260 Nm, το ë-Berlingo επιτυγχάνει ανώτατη ταχύτητα 135km/h. ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΝΕΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ Ë-TOGGLE

Μέσω του χειριστηρίου ë-Toggle στην κεντρική κονσόλα, πραγματοποιούνται οι επιλογές (R, N και D) για εύκολη επιλογή της όπισθεν, της νεκράς ή του προγράμματος κίνησης. Συνδυάζεται με ένα πλήκτρο δύο θέσεων:

 • P, για ενεργοποίηση της επιλογής Parking,
 • B, για ενεργοποίηση της επιλογής Brake, από όπου πραγματοποιείται η λειτουργία πέδησης με ανάκτηση ενέργειας για την μπαταρία.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ë-COMFORT

Το Νέο Citroën ë-Berlingo διαθέτει δύο χρήσιμες καθημερινές λειτουργίες:

 • Εξ αναβολής φόρτιση, όπου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού της φόρτισης τις ώρες μειωμένης χρέωσης,
 • Προγραμματισμός της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με ενεργοποίηση του κλιματισμού ή του καλοριφέρ πριν την αναχώρηση και την ώρα που το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στη φόρτιση. Πέρα από την άνεσή σας, καθώς εισέρχεστε στο αυτοκίνητο, η απαιτούμενη ενέργεια προέρχεται κατευθείαν από την ηλεκτρική παροχή, μεγιστοποιώντας έτσι την αυτονομία σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία