To Citroen Jumpy Van αποτελεί τον κύριο εκφραστή της νέας γενιάς επαγγελματικών αυτοκινήτων της Citroen. Αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται από μοντέρνα και δυναμική σχεδιάση προσφέροντας παράλληλα κορυφαίες μεταφορικές λύσεις και δυνατότητες, εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας και τεχνολογία αιχμής που μέχρι σήμερα συναντούσες μόνο σε επιβατικά αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών. 

3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1.90Μ

Βασισμένο στη νέα μεταβλητή πλατφόρμα του ομίλου PSΑ, το Citroen Jumpy Van διατίθεραι σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος:   

  • XS με μήκος 4,60μ
  • Μ με μήκος 4,95μ
  • XL με μήκος 5,30μ

Η νέα έκδοση XS, με μήκος μόλις 4,60 m, είναι ιδανική για αστική χρήση λύνοντας το πρόβλημα των μετακινήσεων και των ελιγμών μέσα στην πόλη. Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα καθώς προσφέρει ωφέλιμο όγκο από 4,6 έως 5,1μ3 και δυνατότητα φόρτωσης από 1025 έως 1250 κιλά.

Επιπρόσθετα, χάρη στο σταθερό μέγιστο ύψος 1,90 m, το Citroen Jumpy Van σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε υπόγειους χώρους στάθμευσης οι οποίοι δεν είναι πάντα προσβάσιμοι σε οχήματα αυτής της κατηγορίας.   

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Χάρη στις 3 επιλογές μήκους αμαξώματος το Jumpy Van προσαρμόζεται στις δικές σας μεταφορικές ανάγκες.

  • Μήκος χώρος φόρτωσης: 2.16μ έως 2.86μ
  • Ύψος χώρου φόρτωσης: 1.39μ
  • Πλάτος ανάμεσα στους θόλους: 1.25μ
  • Μικτό βάρος: 2610 έως 3100 κιλά
  • Ωφέλιμο φορτίο: 1024 έως 1424 κιλά
  • Ωφέλιμος όγκος: 4,6 έως 6,1m3

MODUWORK: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το πρωτοποριακό σύστημα Moduwork, τo πλευρικό κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλώνεται προς τα πάνω απελευθερώνοντας έτσι επιπλέον χώρο, ταυτόχρονα η θυρίδα του διαχωριστικού ανοίγει εύκολα δημιουργώντας έναν ενιαίο επίπεδο χώρο μήκους 4μ επιτρέποντας σας να μεταφέρετε μακριά αντικείμενα. Ταυτόχρονα, σας προσφέρει επιπλέον ωφέλιμος όγκος +0,5m3:

Μήκος χώρος φόρτωσης με το σύστημα Moduwork: 3.32 εως 4.02μ  Ωφέλιμος όγκος με το σύστημα Moduwork: 5,1 έως 6,6m3   

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Το Citroen Jumpy Van διαθέτει πολυάριθμα πλεονεκτήματα που αποδεικνύονται ακόμα πιο σημαντικά κατά τις μετακινήσεις σας: είναι εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης να προσφέρει μεγάλη ορατότητα και αίσθηση ασφάλειας στο δρόμο. Το κάθισμα του οδηγού είναι εξαιρετικά αναπαυτικό, όπως και τα υπόλοιπα καθίσματα, με ρύθμιση ύψους και απόστασης. Ενώ το διαχωριστικό με τζάμι εξασφαλίζει στον οδηγό και τους επιβάτες βέλτιστη θερμική και ακουστική μόνωση.

Η καμπίνα του Jumpy Van είναι σχεδιασμένη σαν κινητό γραφείο. Χάρη στην περιστρεφόμενη επιφάνεια γραφής, μπορείτε να επεξεργάζεστε με άνεση τα έγγραφα και τους φακέλους σας ή να χειρίζεστε τον υπολογιστή σας και στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας η πτυσσόμενη βάση στήριξης για tablet μπορεί να φιλοξενήσει συσκευές μεγέθους έως 11”.    

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Citroen Jumpy Van διαθέτει καινοτόμο για την κατηγορία τον επαγγελματικών αυτοκινήτων εξοπλισμό., εξοπλισμό που συναντάται μόνο σε επιβατικά αυτοκίνητων μεγαλύτερων κατηγοριών.   Οι πλευρικές συρόμενες πόρτες Hands Free επιτρέπουν την πρόσβαση στα πλαινά του χώρου φόρτωσης χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσετε στο έδαφος το φορτίο σας ενώ το σύστημα εξελιγμένης πρόσφυσης Grip Control επιτρέπει την κίνηση του αυτοκινήτου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες οδοστρώματος.

Η τεχνολογική αρτιότητα του αυτοκινήτου εκφράζεται μέσω τεχνολογιών όπως το head up display, η οθόνη αφής 7”, η κάμερα οπισθοπορείας ενώ υπερσύγχρονα συστήματα εγγυώνται την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις μετακινήσεις σας: Αυτόματη εναλλαγή φώτων, Αναγνώριση Ορίου Ταχύτητας, Σύστημα προειδοποίησης οδηγού (Attention Alert), Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, Προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας και συστήματα Αυτόματου Φρεναρίσματος και Επόπτευσης νεκρής γωνίας.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ: ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Citroen Jumpy Van εξοπλίζεται με ισχυρούς και ταυτόχρονα ιδιαίτερα οικονομικούς πετρελαιοκινητήρες νέας γενιάς Euro 6 BlueHDi απόδοσης απο 95 έως 180 ίππων, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί «Best in Class» στην κατηγορία χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που επιτυγχάνουν. Για παράδειγμα, ο BlueHDi 115 S&S με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων διαθέτει κατανάλωση καυσίμου 5,1 l/100 km και 133 g CO2.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία