Το νέο Citroën Berlingo Van ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία. Με  υψηλά επίπεδα ασφάλειας, λειτουργικότητας και τεχνολογικής εξέλιξης, αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη κάθε επαγγελματία, προσφέροντας τις πιο άνετες συνθήκες εργασίας.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!

ΤΟ ΝΕΟ CITROËN BERLINGO VAN ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ‘INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019’

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!

Καθημερινός σας συνεργάτης, το νέο Citroën Berlingo Van αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε δραστηριότητα του σημερινού επαγγελματία. Διατίθεται με δύο επιλογές μήκους αμαξώματος καθώς και με πλούσιο βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στους παρακάτω τομείς:

- Άνεση για οδηγό και επιβαίνοντες

- Πρακτικότητα Χρήσης

- Συναισθηματική Ηρεμία

- Συστήματα Υποβοήθησης Οδήγησης

- Τεχνολογίες Συνδεσιμότητας

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Νέα πλατφόρμα μειωμένου βάρους και οικονομικοί κινητήρες για δυναμική οδική συμπεριφορά, αυθεντική οδηγική άνεση, και βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα. – 1 κινητήρας βενζίνης PureTech 110 S & S BVM6 – 2 κινητήρες diesel: BlueHDi 75 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHDi 130 S&S EAT8

Το τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων, EAT8 “Efficient Automatic Transmission” με πτερύγια για τις αλλαγές από το τιμόνι, προσφέρει αληθινή οδηγική απόλαυση, τόσο στα μεγάλα ταξίδια όσο και στις καθημερινές μετακινήσεις.

ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η πρακτικότητα είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο που κυριάρχησε κατά το σχεδιασμό του νέου Citroën Berlingo Van. Η πληθώρα έξυπνων λύσεων εξασφαλίζει την άνετη τακτοποίηση και τη φύλαξη όλων των προσωπικών σας ειδών, από το πιο μικρό μέχρι και το πιο ογκώδες. Οι ειδικά προσαρμοσμένοι χώροι αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού, το TopBox, το ντουλαπάκι του συνοδηγού, το ράφι στην κορυφή του παρμπρίζ, οι ευρύχωρες, πολυάριθμες θήκες στις πόρτες και ποτηροθήκες, προσφέρουν συνολικά 113 λίτρα εργονομικών και εύκολα προσβάσιμων χώρων αποθήκευσης.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Το νέο Citroën Berlingo Van εφοδιάζεται με συστήματα όπως ο έλεγχος της πρόσφυσης (Grip Control) που περιλαμβάνει και το σύστημα υποβοήθησης κατάβασης, με την ονομασία Hill Assist Descent, που παρέχει τη δυνατότητα μεταβολής του βαθμού πρόσφυσης των εμπρός τροχών ανάλογα με το είδος του εδάφους στο οποίο κινείται, αλλά και την διατήρηση της σταθερής την ταχύτητα κατάβασης, ακόμα και σε πολύ απότομες κλίσεις. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η συγκεκριμένη τεχνολογία – σε συνάρτηση πάντα με το πακέτο εξοπλισμού – συνοδεύεται από αυξημένη κατά 30 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, με προστατευτική ποδιά κάτω από τον κινητήρα και μεγάλους τροχούς διαμέτρου 690 χιλιοστών, με ελαστικά Mud & Snow. (Για ορισμένες αγορές παρέχεται και με ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων).

ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΙΝΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η καμπίνα του νέου Citroën Berlingo Van έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου, κινητού γραφείου με στόχο να διευκολύνει την εργασία του επαγγελματία κατά τις μετακινήσεις του. Μπορείτε να φορτίσετε τον φορητό σας υπολογιστή, από την πρίζα των 220V, αλλά και να τον αποθηκεύσετε μέσα στο TopBox, με ασφάλεια και ευκολία. Για λόγους αυξημένης πρακτικότητας, μπορείτε να φορτίσετε χωρίς την ανάγκη καλωδίου (επαγωγικά), και το smartphone σας. Επιπρόσθετα, στο αυτοκίνητο διατίθενται και δύο θύρες USB αλλά και 2 ρευματολήπτες των 12V. Με την καμπίνα τύπου Extenso®, σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε με άνεση χάρη στο ρυθμιζόμενο τραπεζάκι που διατίθεται με αναδίπλωση της πλάτης του κεντρικού καθίσματος.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία